5 оригинални опции за саксии за цветя на открито

Плантаторите за окачване на открито имат няколко предимства. Например, те могат лесно да бъдат преместени от едно място на друго, можете да подредите различни цветни аранжировки по ваш вкус, както и да изберете дизайна, който е най-атрактивен. Ето пет оригинални опции за саксии за цветя на открито.

Макраме кеш-пот

Висулки с цветя, изработени по техника макраме, се открояват от останалите със своя интересен и уникален дизайн. Този декоративен елемент може да бъде направен на ръка, ако имате умения за тъкане.

Но недостатъците на такава система за окачване включват крехкостта на конструкцията. Поради това не трябва да се поставя във вратите, нито да се използва за украса на арки. При ветровито време ще трябва да се погрижите за осигуряването на тази декорация на двора.

Метална конструкция

Съвременните висящи продукти, изработени от метал, са по-напреднали от другите. Благодарение на приставното дъно, те са в състояние да защитят всякакви повърхности от потока вода, което прави този метод за декориране на дворната площ не само оригинален, но и практичен.

Тези декоративни метални саксии имат красиво проектирано дъно. Не е необходимо да се притеснявате, че металът може да загуби своята красота и изящество с течение на времето под въздействието на атмосферните условия.

Дървена кутия

Дървената кутия прилича на стойка, изработена от различни видове дърво. Често такава сеялка е дървена кутия, която може да бъде оборудвана както със специални крака, така и със система за окачване.

Ако ще добавите малко стил и лаконичност към екстериора си, тогава този вид декоративен елемент определено ще ви подхожда. Дървени кутии за цветя изглеждат оригинални и живописни.

Плетена кошница

Различни плантатори за лоза-лоза привличат вниманието от пръв поглед. Цветовете на този декорен елемент са просто прекрасно съчетани със зелени растения. Плетените кошници са не само красиви и необичайни, което прави декора оригинален, но имат и някои предимства.

Например, те не могат да бъдат счупени или случайно счупени: те са доста издръжливи. Благодарение на тяхната структура, техният дизайн осигурява на растенията достатъчен въздушен обмен, което има благоприятен ефект върху растежа. Но не забравяйте, че която и да е ракита, не понася влага и изисква специални грижи.

Дървени подложки за чаши

Дървените стойки са избрани като саксии на открито по няколко причини. Първо, този декор изглежда естетически приятен в интериора. На второ място, такива аксесоари могат лесно да бъдат направени със собствените си ръце от скрап материали. Трето, имате уникалната възможност да поставите няколко саксии за цветя върху една и съща конструкция. И накрая, дървените стойки са стабилни и издръжливи.

Добави коментар

 

Задължителните полета са маркирани *

Всичко за цветята и растенията на сайта и у дома

© 2021 flowers.desigusxpro.com |
Използването на материали на сайта е възможно, при условие че е публикувана връзка към източника.